Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان فرماندار سلسله گفت: ۱۶۲ میلیارد تومان برای تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب، تونل اسپژ و چهار خطه فیروزآباد - الشتر این شهرستان نیاز است.

مرتضی مهدوی کیا در جلسه بررسی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری شهرستان‌های سلسله و دلفان که امروز ۲۴ آبان‌ماه برگزار شد، اظهار کرد: تصفیه‌خانه فاضلاب الشتر نیازمند ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای بهره‌برداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: طرح تونل اسپژ نیز تعطیل است و به اعتبار مصوب بیش از ۴۲ میلیارد تومان نیاز دارد همچنین چهارخطه فیروزآباد- الشتر برای قطعه پایانی نیازمند ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است و جاده‌های چهارخطه شهرستان به‌عنوان زیرساخت‌های اصلی باید تکمیل و بهره‌برداری شوند.

فرماندار سلسله خاطرنشان کرد: شهرستان در زمینه‌های کشاورزی، گردشگری، صنعت و دامپروری ظرفیت‌های بسیار مناسبی دارد که توجه به آن‌ها و سرمایه‌گذاری در بخش‌های مربوطه منجر به رونق تولید و اشتغال شهرستان می‌شود.

مهدوی کیا با بیان اینکه شهرک صنعتی الشتر پس از ۲۰ سال وقفه گازرسانی شده و تمامی زیرساخت‌های لازم جهت سرمایه‌گذاری را دارد اضافه کرد: سلسله به‌واسطه کشت چغندرقند و تولید مناسب این محصول، نیازمند احداث یک کارخانه قند است.

وی با اشاره به آب‌وهوای مناسب سلسله برای کشت کلزا ادامه داد: شهرستان دارای ظرفیت بسیار بالایی در کشت و تولید این محصول بوده و رتبه نخست استان را دارد که احداث یک کارخانه تولید روغن نباتی نقش مهمی در توسعه و فرآوری این دانه روغنی خواهد داشت.

نماینده عالی دولت در سلسله با اشاره به تولید گردوی باکیفیت و پوست کاغذی در سلسله افزود: وجود صنایع فرآوری این محصول می‌تواند در معرفی آن به بازارهای کشور و برندسازی (ایجاد نام تجاری) نقش مهمی داشته باشد.

مهدوی کیا بیان کرد: همچنین یکی از مهمترین گیاهان دارویی تولیدی سلسله زعفران است که متأسفانه محصول تولیدی مرغوب آن به علت نداشتن نام تجاری به نام استان‌های دیگر در بازار عرضه می‌شود.

وی با اشاره به وجود ۴۹ مزرعه فعال پرورش ماهیان سردآبی در سلسله ادامه داد: ایجاد کارخانه خوراک آبزیان و صنایع فرآوری و تبدیلی مرتبط با این محصول در شهرستان ضروری است.

فرماندار سلسله به معضل دفع پسماند شهر الشتر در منطقه گردشگری خرگوشناب اشاره و تصریح کرد: طرح مطالعاتی انتقال سایت پسماند شهرستان انجام شد اما به علت، معارضان محلی اجرایی نشد که به همین دلیل به دنبال تفاهم‌نامه‌ای برای انتقال پسماندهای شهرستان به سایت کمالوند هستیم.

مهدوی کیا خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه چاه‌های آب شرب الشتر در منطقه خرگوشناب قرار دارند این مسئله یکی از مهمترین مسائل زیست‌محیطی شهرستان است که مجموعه نخبگان و مردم خواستار تغییر این سایت به محلی کم‌خطر هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کارخانه خوراک آبزیان فرمانداري شهرك صنعتي استانی شهرستانها میلیارد تومان مهدوی کیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۴۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد

 ملک رئیسی دستیار فرماندار در امر مردمی سازی در شورای مردمی سازی فرمانداری سرباز  سخنان خود را با  فرمایشات مقام معظم رهبری شروع کردند و گفتند اگر ما بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، بایستی اقتصاد را مردمی کنیم، باید پای مردم را به عرصه‌ی تولید به نحو محسوسی باز کنیم، موانع حضور مردم را برطرف کنیم. در بخش مردمی ظرفیّتهای بزرگی وجود دارد که ... بایستی فعّال بشود، باید از آنها به نفع کشور و به نفع مردم استفاده بشود.

ملکرئیسی  گفت: جلسات شورای مردمی با دستور کار تبیین شعار سال و بررسی مسائل و مشکلات آب شرب شهرستان می باشد.

وی افزود: با عنایت به اینکه نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری سال« جهش تولید با مشارکت مردم» نشان از آن دارد که اقتصاد کشور بیمار است و انتخاب شعارهایی با موضوع تولید و اقتصاد در ۱۶ سال گذشته مهر تاییدی بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی امسال که ضعف اساسی کشور را در حوزه اقتصادی دانستند.

دستیار فرماندار شهرستان سرباز در امر مردمی سازی عنوان کرد طبق گفته مقام معظم رهبری تنها راه برون رفت از مشکلات و نجات کشور  رونق تولید و اقتصاد می باشد و تنها نسخه شفابخش اقتصاد بیمارگونه کشور، تغییر و تحول اساسی و  ورود انقلاب جهادی در اقتصاد می باشد.

ملک رئیسی در ادامه اشاره به مشکلات، معضلات و مطالبه ی مردم شهرستان سرباز  بیان کردند اگر  در دو حوزه  آب شرب بهداشتی و کشاورزی  بصورت برنامه ریزی اصولی و هدفمند  ورود کنیم و مشکلات این دو حوزه را با مشارکت مردم و دولت بصورت جهادی مرتفع کنیم  بار سنگینی از دوش ملت و دولت برداشته می شود و رضایت عمومی مردم در شهرستان بیشتر خواهد شد.

وی تاکید کرد: در حوزه کشاورزی باید برنامه ریزی درستی جهت برند نمودن محصولات انحصاری شهرستان و فرآوری محصولات کشاورزی بخصوص خرمای شهرستان و بهبود اقتصاد کشاورزان  می تواند نقطه عطفی در تحقق شعار سال در شهرستان باشد.

اربابی معاون فرماندار ضمن تشکر از نگاه امیدبخش دستیار مردمی در حوزه های مختلف، مدیران و مسئولان ادارات و سازمان ها و خیرین شهرستان را در تحقق اهداف کلان شهرستان تشویق نمود و بحث کشاورزی را از مهمترین و بهترین پتانسیل های مردم شهرستان دانست و در برنامه ریزی جهت رفع مشکلات این حوزه نیز تاکید نمود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • مدیران نگاه عابربانکی را از شهرداری‌ها بردارند
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • قاتل زباله گرد در الشتر دستگیر شد
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد