Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@02:54:24 GMT

سه‌شنبه‌های مهدوی؛ فرصتی برای خدمت عاشقانه منتظران

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۲۸۸۴۰

سه‌شنبه‌های مهدوی؛ فرصتی برای خدمت عاشقانه منتظران

سه شنبه های مهدوی برنامه فرهنگی که به همت خامین شهدا شهرستان رودبار جنوب هر هفته به نیت نذر سلامتی و ظهور امام زمان(عج) در جوار شهدای گمنام برگزار می شود و در واقع روزی است، که عشق و ایمان و معرفت منتظران با هم ترکیب می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ در یک روز تابستانی وقتی برای زیارت شهدای گمنام رفتم، در همان لحظه جمعی را دیدم که با گرمای وجودشان مشغول خواندن زیارت عاشورا هستند و از مردم پذیرایی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جلوتر که رفتم، بنری با نام"سه شنبه‌های مهدوی" به چشم می خورد که چند کتاب داستان روی آن قرار گرفته است و شخصی در گوشه دیگر مشغول داستان خواندن برای کودکان است.

سه شنبه‌ های مهدوی نتیجه کار جمعی از منتظران است که هر هفته در روز‌های سه شنبه به نیت نذر سلامتی امام زمان (عج) و برای زنده نگه داشتن یاد آن حضرت در بین قشر‌های مختلف جامعه نذری تقسیم می شود.

این حرکت عظیم فرهنگی با شعار "هر کسی به هر میزان که می‌تواند برای سلامتی امام زمان (عج) خدمت کند" توسط جمعی از خادمین شهدا شهرستان رودبارجنوب در قالب خدمت رسانی با نیت مهدوی در حال اجرا است که ساده‌ترین و ابتدایی‌ ترین این خدمات می تواند پذیرایی از مردم باشد.

در برنامه فرهنگی سه شنبه های مهدوی هر کس با هر توانی می تواند خدمتی ارائه دهد ؛ از جمله برگزاری زیارت عاشورا، روایتگری، طب اسلامی،برگزاری کلاس با موضوع زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها، و آموزش بازی های محلی، برگزاری کلاس نقاشی و شعر از جمله این برنامه هاست.

قرار هفتگی سه شنبه‌ های مهدوی در جوار شهدای گمنام رودبار جنوب از ابتدای مرداد امسال شروع شده که با استقبال مردم ادامه پیدا کرده است و وقتی سه شنبه‌ها در گلزار شهدای گمنام قدم می گذاری، شوق انتظار را در بین همه افراد می بینی.

حال و هوای مهدویت را از شنیدن صحبت‌های بانوانی که گرد قبور شهدای گمنام حلقه زده اند درک می کنی.

به شوق آمدنش

علی اکبر جرجندی مسئول مجمع جهادگران شهرستان رودبارجنوب،او هر هفته در روز سه شنبه اولین نفر برای انجام تدارکات و بر پایی مراسم در گلزار شهدای گمنام حاضر می شود.

جرجندی مسئول برگزاری طرح سه شنبه‌های مهدوی رودبارجنوب به خبرنگار راه آرمان گفت: در بحبوحه روزمرگی‌ها و نیمه‌ی هفته یعنی سه‌شنبه، یاد و نام امام زمان (عج) را با خدمت و محبت و پذیرایی هر چند اندک و به قدر توان احیاء کنیم و این‌چنین حضور حضرت (عج) را در جامعه یادآور شویم.

وی بیان کرد: ما با شعار "به شوق آمدنش، به شوق لبخندش" اجازه خسته ماندن در راه امام زمان (عج) را به خود نمی‌دهیم و با جذب افراد انگیزه‌ی بیشتر برای ادامه راه می‌گیریم.

وی اضافه کرد: در مسائل فرهنگی نباید انتظار داشته باشیم همان لحظه اثرگذاری داشته باشد بلکه فعالیت‌های فرهنگی جرقه‌ای است که مدت‌ها بعد تاثیرات خود را نشان می‌دهد.

فعالیت سه شنبه‌های مهدوی با عنایت امام مهدی (عج)

علی اکبر با اشاره به  عشق و علاقه به امام زمان (عج) می‌گوید: هرکسی با انجام یک فعالیت معنوی ارادت خود را به امام زمانش نشان می دهد و برای ما جهادگران هم با عنایت امام عصر (عج) فرصتی فراهم شده است که با فعالیت در برنامه فرهنگی سه شنبه‌ها با یاد امام زمانمان از کارهای روزمره خود بزنیم و  اعمال ما به گونه‌ای باشد که امام زمان (عج) از ما راضی و خشنود باشد.

بزرگترین نعمت الهی در هر عصر و زمان، وجود حجت خداوند است که به بیان حضرت امیرالمؤمنین (ع)، زمین خالی از وجود او نخواهد بود و تمام انبیا الهی، ادیان و کتب آسمانی نوید آمدن موعود و منجی آخرالزمان را داده اند.

شاید فکر کنیم، چون امام زمان (عج) خواهد آمد و دنیا را پر از عدل و داد خواهد کرد منتظران در زمان غیبت امامشان وظیفه‌ای ندارند، اما وظیفه‌ی شیعیان و منتظران در زمان غیبت از هر زمان دیگر حساس‌تر است و چون ظهور امام زمان (عج) بزرگترین انقلاب بشری است، یاران و دوستداران حضرت باید تلاش کنند تا دنیا پی به نیاز وجود منجی عالم بشریت ببرد پس با خودمان شعار سه شنبه‌های مهدوی را تکرار کنیم و به هر میزان که می‌توانیم برای امام زمان (عج) خدمت کنیم که همانا برترین کارها، کار برای امام زمان (عج) است.

 

انتهایی پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: سه شنبه های مهدوی شهدای گمنام سه شنبه ها امام زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۸۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)

به گزارش «تابناک» به نقل از جماران، هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۳۰۰ بود که دختری در خانواده‌ای از اهالی شیراز به دنیا آمد که اسمش را سیمین گذاشتند. او سال‌ها بعد شد یک نویسنده کاردرست که رمانی به نام سووشون از زیر چکاچک قلمش بیرون آمد. رمانی که به هفده زبان زنده دنیا ترجمه شده و یکی از پرفروش‌ترین آثار ادبیات داستانی ایران است. سیمین دانشور به همسری جلال آل احمد در آمد. او در نخستین انتخابات که در فروردین سال ۴۷ انجام شد ریاست کانون نویسندگان ایران را عهده دار شد. امروز سالروز ولادت این بانوی ادیب ایرانی ما را بر آن داشت تا به خاطره‌ای از او با امام خمینی (س) بپردازیم. سیمین دانشور در همان اوایل انقلاب به همراه جمعی از اعضای کانون نویسندگان ایران خدمت امام رسیدند. در این دیدار بسیار تحت تاثیر محبت و لطف امام قرار می‌گیرد. خودش گفته است:

«وقتی امام را دیدم، تحت‌تأثیر او قرار گرفتم. آن‌قدر که این پیرمرد باشکوه، آرام و لطیف بود نمی‌توانستم در برابر اشتیاقی که پیدا کردم مقاومتی کنم. خم شدم و عبای ایشان را بوسیدم.» (۱)

مرحوم شمس آل احمد نیز در خاطره دیگری از این دیدار سیمین چنین روایت کرده است: 

با اوج گیری انقلاب اسلامی آقای خمینی به ایران آمدند. من در آن ایام مریض بودم و در خانه و بیمارستان بستری. امام در مدرسه (علوی) ساکن شدند. من اخبارش را از روزنامه و رادیو و تلویزیون پیگیری می‌کردم. تشنگی و شوق مردم برای دیدن ایشان وصف ناپذیر بود. من هم خیلی شایق بودم. در آن زمان گروهی از اعضای کانون نویسندگان ایران - که من در اول انقلاب با دیدن مسائلی از آن استعفا کرده بودم به خدمت آقا رفتند که خبرش در مطبوعات منعکس شد. در آن جلسه امام به خانم سیمین دانشور عنایت کرده چند کلمه هم با ایشان صحبت می‌نمایند. در آن روز‌ها به آنهایی که خدمت امام رفتند حسودیم می‌شد و خانم دانشور هم به من پز می‌داد که من رفتم امام را دیدم و شما ندیدید! (۲)

مرحوم شیخ مصطفی رهنما، تنها عضو روحانی کانون نویسندگان از آن دیدار تاریخی نقل می‌کند: «.. در این دیدار خانم سیمین دانشور در حال بالا رفتن ار پله‌ها به من گفت: آقای رهنما من چادر سرم نیست، امام ناراحت نشود. من گفتم: نه همین روسری را که مقداری جلو بیاوری تا موی سرتان پوشیده باشد کافی است.»
 
۱. پناهی‌فرد، سیمین دانشور در آیینهٔ آثارش.

۲. این بخش از مطلبی که پیش از این در سایت جماران منتشر شده بود، استخراج شده است.

دیگر خبرها

  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم
  • برگزاری نشست بصیرتی و جهاد تبیین در تپه شهدای گمنام خوی + تصاویر
  • تشییع و تدفین چهار شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق(ع) در استان کرمان
  • کرمان در ایام شهادت امام صادق(ع) میزبان شهدای گمنام است
  • استفاده از زندگینامه شهدای بین المللی در کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان
  • تشییع دو شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق (ع) در قم
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)
  • شهدای گمنام مظلوم هستند/ ساخت فیلم کالدو
  • ادای احترام معاون پارلمانی رئیس جمهور به شهدای گمنام سمنان
  • اجتماع بزرگ صادقیون با میزبانی از شهید گمنام برگزار می‌شود